Nu kan du prenumerera på e-postlistan Biblicum-Nytt, där vi gör utskick med några månaders mellanrum. Vi kommer bland annat att berätta om kurser, inspelningar och nya böcker i webbutiken.

Du kan prenumerera genom att skriva in din e-postadress, förnamn och efternamn på följande sida. Om du inte får något mejl ska du kolla spamboxen och lägga in adressen i din adressbok.

Här finns alla tidigare utsända brev.

GDPR-information: När du prenumererar på Biblicum-Nytt ska du godkänna följande text:

Stiftelsen Biblicum använder den information du erbjuder för att sända information till dig om Stiftelsens verksamhet och om produkter i webbutiken. Personuppgifter överlämnas inte till tredje part. Bekräfta genom kryss i rutan att vi får sända e-post till dig: (kryssa i rutan)

Du kan när som helst be om att avlägsnas från listan genom att klicka ”ta bort … från listan” eller genom att sända e-post till ola.osterbacka — @ — biblicum.se. Vi ger inga uppgifter vidare till tredje part och hanterar din information med respekt. När du klickar knappen nedan samtycker du till att den information du erbjuder förmedlas till MailChimp enligt deras Privacy Policy and Terms.