sfb2014_rodmellan

Svenska Folkbibeln har lanserat en revision av Nya testamentet och utger den tillsammans med Psaltaren, som redan tidigare lanserats i nyöversättning. Den finns i mellanformat i två versioner: i svart konstskinn med dragkedja och i röd hård pärm. Dessutom kommer en pocketutgåva i miniformat. I detta nu erbjuder Biblicums förlag de två mellanformaten.

Dessutom erbjuds två digitala utgåvor: e-pub och pdf. Se de olika alternativen på förlaget XP Media (klicka i vänstermenyn på Bibeln och sedan på Svenska Folkbibeln 2014).

Folkbibeln Online kommer att förnyas inom kort. Den gamla sökfunktionen folkbibeln.net använder tillsvidare SFB 98. Folkbibeln finns också som gratis app för Iphone och Android. Sök ”Folkbibeln” i App Store eller Google Play och ladda ner. Appen är utrustad med ljudbibel, bibelsök, läsningsplaner och ”Vad säger Bibeln” om Gud och livets olika ämnen. Den kommer att uppdateras med nya reviderade SFB14.