forlag_sidhuvud200

Biblicums förlag ger ut egna böcker och distribuerar också god litteratur från några andra förlag. I första hand är det biblar, men också några andra titlar från XP Media. Bland de tidigare utgåvorna finns en lång rad småskrifter.

Nu är det lätt att beställa böcker från Biblicum. I webbutiken plockar du ihop en varukorg, bestämmer leveranssätt, går till kassan och väljer betalningssätt. Leverans sker per post eller med avhämtning från Biblicum i Ljungby. Vi har också planer på att upprätta en depå i Vasa i Finland, men det dröjer en tid innan den är helt funktionell. Det går dock redan att beställa böcker.

Betalning sker i första hand med faktura. Vid avhämtning kan du också betala kontant. Betalning via Paypal planeras.

Tidskriften Biblicum kan också prenumereras via webbutiken. I detta fall sker betalning alltid till bank.

Passa på att bekanta dig med våra introduktionserbjudanden!