Stiftelsen Biblicum ordnar för andra gången en onlinekurs lördagen den 15 oktober 2022. Kursen börjar kl 13.00 (svensk och norsk tid, kl 14 i Finland) och avslutas ca 16.30. Temat är Frälsningen och den yttersta domen. Medverkande är Egil Edvardsen, Seth Erlandsson, Ola Österbacka och Tor Jakob Welde. Undervisningen hålls på norska och svenska.

Det finns två sätt att delta: antingen via Zoom (klicka här för att komma till mötets väntrum) eller Youtube.

  1. Zoom: Ange ditt namn så att vi kan känna igen dig när du ansluter. Anslut ljud via computer audio. Om du vill ställa frågor kan du göra det när som helst i Zoom-chatten, eller genom att koppla på videokamera och mikrofon och själv ställa din fråga i slutet av kursen.
  2. Youtube: I detta fall behöver du inte registrera dig (om du är registrerad användare kan du prenumerera på vår kanal, vilket underlättar för framtiden) och du kan inte ställa frågor i direktsändningen.

OBS! Om du inte använt Zoom tidigare rekommenderas att du tar del av detaljerade anvisningar, t ex här. Om du känner dig osäker eller inte lyckas kan du följa sändningen via Youtube.

Se hela programmet här.